Kies uw taal Arrow
An Der Hetchegaass

Activiteiten in de omgeving

 • An der Hetchegaass via facebook!

  Bezoek onze facebook pagina ‘An der Hetchegaass’

 • Vlooienmarkt

  Elke eerste zondag van de maand is het rommelmarkt in het oude centrum van de stad.  Van maart tot en met november zijn het drukke zondagen. Het is Arlon op z’n best!Als de zon schijnt en  de straten lopen vol met kopers die de standjes afschuimen. De rommelmarkt is een initiatief van de asbl Renaissance du Haut de la ville  (www.arlonbrocante.be) die zich hard inzet voor de verfraaiing en heropleving van de oude stadsbuurt. Een team van enthousiaste vrijwilligers zijn elke maand vroeg uit de veren om alle standhouders een plaats toe te kennen.

 • Les écuries du Yaaz

  Wandelen met paard en kar in de prachtige bossen van Anlier. Sinds kort kun je er ook overnachten in een echte tipi! Les écuries de Yaaz wordt geleid door een dynamisch koppel dat je op traditionele wijze de mooiste bossen van de streek laat zien. Er  worden ook verjaardagsfeestjes georganiseerd.

 • Les Aralunaires

  Voor de derde keer vindt het festival ‘les Aralunaires’ plaats van 28 april-06 mei. Een week lang vol optredens en muziek op bekende maar ook op speciale plaatsen en zelfs bij particulieren thuis. Onze gite neemt ook weer deel aan dit festival met een optreden op 6 mei tijdens de maandelijks brocante. Alle ramen en deuren open voor een onvergetelijk spektakel!

 • Question d’équilibre

  Onze werkplaats is sinds kort gevestigd in het hartje van Aarlen. Je leert er een fiets repareren, onderhouden of zelfs een compleet nieuwe fiets op te bouwen zonder veel kosten. Een fantastisch project door 2 enthousiatelingen.

 • Jean le chocolatier en Miorge Mi-houblon, één van Europa’s beste bierwinkels!

  Sinds 2003 geopend als ‘Theobroma cacao’, ondertussen bekend als Jean le Chocolatier uit Habay blijft streven naar de beste smaken! Proef zijn chocolade samen met het bier Jean Chris 2 in samenwerking met één van de beste bierhandelaars van Europa Mi-orge mi-houblon.

  Vanaf september organiseren wij zelf bierdegustaties. 5  unieke steekbieren geselecteerd door een kenner worden door uw geproefd en gekeurd. Al eens een bier met safraan geproefd?